OZN – Pentru ce sa fim pregatiti oare ?

Incepand cu anul 2004, in zonele in care exista zacaminte de uraniu sau in apropierea centralelori nucleare, s-au inmultit aparitia OZN-urilor. In Iran, deasupra celor doua centrale nucleare, aceste vizite sunt aproape obisnuite. In Mexic, tara cu multe resurse de uraniu, zonele respective sunt vizitate periodic de OZN-uri.

Autoritatile din cele doua tari au luat masuri speciale de securitate, pentru aceste zone. In rapoartele care au fost declasificate se spune ca perioada 1947-1952, deasupra unei centrale nucleare din Los Almos, SUA, au fost vizualizate 39 de aparitii ale OZN-urilor. Specialistii militari care au lucrat in centrale nucleare vorbesc despre faptul ca aparitia OZN-urilor deasupra centralelor producea intreruperi sau perturbari ale procesului tehnologic, situatii deosebit de periculoase pentru locuitorii din zona.

Specialistii explica aceste intreruperi prin faptul ca OZN-urile  produc un efect electromagnetic care perturba functionarea centralei. Se stie faptul ca in Europa, Germania are cea mai mare putere nucleara. In 30 Septembrie 1980, deasupra unei centrale nucleare din Germania, s-a oprit minute bune un OZN, care a inceput sa traga cu niste raze in directia centralei. O buna parte din instalatie s-a defectat, iar pericolul  sa se produca o catastrofa a fost cu putin evitat.

Se cunoaste faptul ca NATO are in Europa depozitate 480 de bombe nucleare in Turcia, Belgia, Olanda, Marea Britane, Germanai si Italia. Specialistii sunt preocupati de securitatea acestora, dat fiind posibilitatea aparitiei OZN-urilor in zona, care poate duce la o catastrofa. In perioada razboiului rece, au fost ani, in care SUA si URSS au avut 172 de teste nucleare. Un test la doua zile.

Sunt specialisti care sustin ca in acea perioada s-a inmultit numarul de vizite ale OZN-urilor. Incepand cu 1992, testele nucleare au fost interzise iar numarul aparitiilor OZN-urilor a fost mult mai mic. Exista tari in care anul 2004, au fost foarte deschise si corecte cu informatiile privind aparitia OZN-urilor, dupa ce ani de zile au negat existenta lor. Fratna si Marea Britanie au declasificat cateva mii de rapoarte in aceste sens, pe care le-au facut publice. Multi s-au intebat de unde atata transparenta?

In 2013, s-a hotarat la cel mai inalt nivel al celor mai puternice state, ca populatia sa inceapa sa fie preatita etapa cu etapa, referitor la fenomenul extraterestru.

Televiziunile prezinta reportaje si filme, specialisitii recunosc existenta fenomenului, dar totul dupa 70 de ani de negare sau minciuni. Ne intrebam, de trebuie sa fim oare pregatiti?

Reclame

Un gând despre &8222;OZN – Pentru ce sa fim pregatiti oare ?&8221;

  1. N-ar fi exclus. Dar sa ne pregatim cum? Mai mult emotional caaltfel… nu stiu, ce am putea face. Multi pamanteni s-ar putea sa fie foarte cooli, mai cooli decat credem noi, probabil s-au obisnuit multi cu ideea ca nu-i exclus.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s