Biblia – Perversiuni si Barbarii

Biblia, cartea sfanta a crestinatatii, este plina de personaje care reprezinta Binele. Mai toate ne arata cum sa fim milostivi, iertatori si increzatori in puterea divina. Si totusi, in sutele de pagini ale cartii se vorbeste uneori si de lucruri mai putin crestinesti savarsite de oameni care a trebui, de fapt, sa fie un exemplu.

1.Lot a intretinut relatii sexuale cu cele doua fiice ale lui.

Anuntat de doi ingeri ca cetatile Sodoma si Gomora vor fi dostruse, el a fugit impreuna cu sotia si cele doua fete. Pe drum insa, sotia a privit in urma, iar drept pedeapsa a fost transformata in stalp de sare. Grozavia de-acum urmeaza. Dupa ce s-au adapostit intr-o pestera, fetele l-au imbatat, iar apoi au intretinut relatii sexuale cu el. Din incest au rezultat doi copii: Moab, tatal moabitilor, si Ben-Ammi, tatal amonitilor. Culmea este ca Sodoma si Gomora au fost distruse de Dumnezeu, tocmai din cauza desfraului si a orgiilor, dar si ca Lot fusese singurul crutat tocmai pentru credinta si sufletul lui curat. initial, Lot isi daruise cele doua fete virgine unor straini pentru a nu fi omorat, dar se dovedise ca pe cei doi ii interesau relatiile homosexuale.

2. Saul si-a vandut fiica.

Una dintre cele mai faimoase fapte descrise in Biblie aduce in prim-plan lupta dintre David si Goliath. Totul a inceput cand Saul era pe cale sa piarda razboiul cu filistenii. Disperat sa castige, ca-si da fiica celui care il va ajuta sa nimiceasca vreo 100-200 de filisteni. Cu alte cuvinte, fata era un fel de moneda de schimb. Privit pe ansamblu, cifra nu era mare. De fapt, se urmarea demoralizarea dusmanului pentru ca planul de lupta sa poate fi pus in aplicare. la fina, David a adus drept recompensa de razboi mai multi filisteni si s-a insurat cu fata cea a mica a ui Saul.

3. Noe si-a blestemat baiatul pentru ca acesta l-a vazut dezbracat.

Cine nu a auzit de Noe, cel care a adunat perechi de din fiecare specie de pe Paant, apoi le-a adapostit in arca lui, ca sa supravietuiasca Marelui Potop? Pana acum nimic rau despre acest personaj, considerat cel mai drept om. la un moment dat insa, plictisindu-se, s-a imbatat cu vin si a adormit dezbracat. Ham,un baiat de-al lui, l-a vazut cum arata si le-a spus celorlalti doi frati. In loc sa-l certe pe Ham, Noe l-a blestemat pe Canaan sa fie pentru totdeauna scalvul fratilor lui.

4. Caleb si-a oferit fiica oricui ii va nimici un oras.

Se pare ca, indiferent de religie, femeile au fost dintotdeauna un fel de tap ispasitor. Considerate mai mult o moneda de schimb decat o fiinta umana, cele din islam, iudaism si crestinims au avut mereu un pret. Caleb, spre exemplu, care se angajase intr-un razboi greu, a fost de acord sa-si dea fata, Achsah, oricui reusea sa distruga un oras de-al inamicului. Pana la urma, curajosul s-a dovedit a fi Othiel, fratele lui Caleb. Astfel apare si incestul.

5.Iefta si-a omorat fiica pentru ca i-a promis acest sacrificiu lui Dumnezeu.

Razboinic neinfricat si foarte credincios, in speranta unei noi victorii, Iefta a jurat sa-si sacrifice fata daca avea sa fie ajutat de Dumnezeu. Desi a suferit din cauza promisiunii, si-a dus-o la capat.

Onanismul de asemenea, tot din cartea Bibliei se trage. Onan, un om placut lui Dumnezeu, a fost oranduit a face un copul cu sotia unui frate de-al sau mai mare (acest frate murise), iar in Biblie apare urmatorul pasaj: „Onan, neputand face acest lucru, a iesit din cortul sau si si-a varsat samanta pe nisipul desertului”… Dumneavoastra judecati mai departe. Eu ma feresc sa interpretez, doar expun.

Pe viitor voi expune modul cum religia ne-a tinut captivi in stilul de sclavagism, lasand la o parte tot ceea ce inseamna sa fii crestin.

O zi frumoasa va doresc

Nasylud !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s